Thomas Bøgeskov

Copenhagen pool & snooker club

Navn:
Thomas Bøgeskov
Klub:
Copenhagen pool & snooker club
Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten?
Jeg blev fanget af det på Eurosport og tog på Pool Pub med nogle venner for at prøve, nok omkring 2010.
Hvem er din yndlingsspiller?
Marc Selby
Hvilken placering har du pt. på rangslisten?
7
Højeste ranglisteplacering
6
Højeste break træning (træningskamp)
71
Højeste break turnering
62
Bedste placering i danske turneringer
Grand Final: Semifinale
DM: Kvartfinale
Bedste placering i internationale turneringer?
Intet nævneværdigt
Beskriv din bedste kamp
Mod Henrik Skjærup ved GP i Odense 2021, hvor jeg lavede 62 og stort set alt kørte (trods svære forhold på bord 3)
Har du en favorit øvelse
3 røde på hver side af blå, kun pot til hjørner
Hvad er din yndlingsfilm
Fight Club
Hvad er din yndlings ret:
?

23. juni 2024

Categories: Spiller profil

Share

Related Posts

  • Christian Austin Josephsen Frederiksberg Pool & Snooker Club     Navn: Christian Austin Josephsen klub: Frederiksberg Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: Hvem er din yndlingsspiller: Ronnie O Sullivan Hvilken placering har du pt. på rangslisten: Ligger pt nummer 26 på ranglisten og har […]

  • Morten Foged Eilerskov Albertslund     Navn: Morten Foged Eilerskov klub: Albertslund Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: jeg startede med at spille i maj 2022. Jeg har haft interessen i mange år efter at have fulgt med på Eurosport i 15 år Hvem er din yndlingsspiller: Mark […]

  • Per Micki Christensen Copenhagen Pool & Snooker Club     Navn Per Micki Christensen klub Copenhagen Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten 2011, jeg så det på Eurosport og faldt pladask for det Hvem er din yndlingsspiller Ronnie O’Sullivan Hvilken placering har du pt. […]

  • Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker club     Navn:Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker Club Startede sommeren ´19. Interessen begyndte under det vm, hvor Mark Selby vandt sin tredje titel. Yndlingsspiller: The jester from Leicester, Mark Selby Ranglisten: Nuværende 41, højest: 30 Højeste break træning: 32 to gange       //        //     Turnering: 32 Placeringer: […]