Anders Frydenlund

Cph. Pool & Snooker club

 

 

Navn:Anders Frydenlund
Cph. Pool & Snooker Club

Startede sommeren ´19.
Interessen begyndte under det vm, hvor Mark Selby vandt sin tredje titel.
Yndlingsspiller: The jester from Leicester, Mark Selby
Ranglisten: Nuværende 41, højest: 30
Højeste break træning: 32 to gange
      //        //     Turnering: 32
Placeringer: ??? (aner jeg ikke)
Bedste kamp: Mod en svensker. Henryk Korona. I GP turn.
Bedste øvelse: Sort fra spotten.
Film: Pulp Fiction
Mad: Curry (hot hot hot)

26. maj 2024

Categories: Spiller profil

Share

Related Posts

  • Christian Austin Josephsen Frederiksberg Pool & Snooker Club     Navn: Christian Austin Josephsen klub: Frederiksberg Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: Hvem er din yndlingsspiller: Ronnie O Sullivan Hvilken placering har du pt. på rangslisten: Ligger pt nummer 26 på ranglisten og har […]

  • Morten Foged Eilerskov Albertslund     Navn: Morten Foged Eilerskov klub: Albertslund Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: jeg startede med at spille i maj 2022. Jeg har haft interessen i mange år efter at have fulgt med på Eurosport i 15 år Hvem er din yndlingsspiller: Mark […]

  • Per Micki Christensen Copenhagen Pool & Snooker Club     Navn Per Micki Christensen klub Copenhagen Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten 2011, jeg så det på Eurosport og faldt pladask for det Hvem er din yndlingsspiller Ronnie O’Sullivan Hvilken placering har du pt. […]

  • Anders D. Nygaard Ølstykke Navn Anders D. Nygaard Klub Ølstykke Hvornår startede du med at spille snooker På eget bord fra 2010, i klub fra 2015. Første turnering var DM 2016 Hvorfra kom interessen for sporten Snooker på Eurosport (big surprise!) Hvem er din yndlingsspiller. Ronnie. Han får det til at se så fantastisk let […]