Christian Austin Josephsen

Frederiksberg Pool & Snooker Club

 

 

Navn:
Christian Austin Josephsen
klub:
Frederiksberg Pool & Snooker Club
Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten:
Hvem er din yndlingsspiller:
Ronnie O Sullivan
Hvilken placering har du pt. på rangslisten:
Ligger pt nummer 26 på ranglisten og har vist nok været nummer 19 på et tidspunkt.
Højeste ranglisteplacering:
Højeste break træning (træningskamp):
32
Højeste break turnering:
25
Bedste placering i danske turneringer:
1/8-delsfinale til DM
Bedste placering i internationale turneringer:
Beskriv din bedste kamp:
Har du en favorit øvelse:
pool-lineup.
Hvad er din yndlingsfilm:
Pelle erobreren
Hvad er din yndlingsret:

17. juli 2024

Categories: Spiller profil

Share

Related Posts

  • Morten Foged Eilerskov Albertslund     Navn: Morten Foged Eilerskov klub: Albertslund Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: jeg startede med at spille i maj 2022. Jeg har haft interessen i mange år efter at have fulgt med på Eurosport i 15 år Hvem er din yndlingsspiller: Mark […]

  • Per Micki Christensen Copenhagen Pool & Snooker Club     Navn Per Micki Christensen klub Copenhagen Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten 2011, jeg så det på Eurosport og faldt pladask for det Hvem er din yndlingsspiller Ronnie O’Sullivan Hvilken placering har du pt. […]

  • Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker club     Navn:Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker Club Startede sommeren ´19. Interessen begyndte under det vm, hvor Mark Selby vandt sin tredje titel. Yndlingsspiller: The jester from Leicester, Mark Selby Ranglisten: Nuværende 41, højest: 30 Højeste break træning: 32 to gange       //        //     Turnering: 32 Placeringer: […]

  • Anders D. Nygaard Ølstykke Navn Anders D. Nygaard Klub Ølstykke Hvornår startede du med at spille snooker På eget bord fra 2010, i klub fra 2015. Første turnering var DM 2016 Hvorfra kom interessen for sporten Snooker på Eurosport (big surprise!) Hvem er din yndlingsspiller. Ronnie. Han får det til at se så fantastisk let […]