Per Micki Christensen

Copenhagen Pool & Snooker Club

 

 

Navn
Per Micki Christensen
klub
Copenhagen Pool & Snooker Club
Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten
2011, jeg så det på Eurosport og faldt pladask for det
Hvem er din yndlingsspiller
Ronnie O’Sullivan
Hvilken placering har du pt. på rangslisten
Nummer 3
Højeste ranglisteplacering
Nummer 1
Højeste break træning (træningskamp)
105
Højeste break turnering
74
Bedste placering i danske turneringer
Danmarksmester i 6-reds, runner-up ved DM, vinder af Grand Prix
Bedste placering i internationale turneringer
Nr. 9 ved EM Teams i Serbien sammen med Martin Søndergaard
Beskriv din bedste kamp
Slog Daniel Kandi 3-2 ved semifinalen af Grand Prix på Frederiksberg i 2023, hvor jeg lukkede med et 54-break i den afgørende frame. Jeg vandt efterfølgende turneringen med en 4-2-sejr over Malthe Dahlberg i finalen.
Har du en favorit øvelse
Lange blå eller farverydning
Hvad er din yndlings film
Avatar
Hvad er din yndlingsret
Flæskestegssandwich

26. maj 2024

Categories: Spiller profil

Share

Related Posts

  • Christian Austin Josephsen Frederiksberg Pool & Snooker Club     Navn: Christian Austin Josephsen klub: Frederiksberg Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: Hvem er din yndlingsspiller: Ronnie O Sullivan Hvilken placering har du pt. på rangslisten: Ligger pt nummer 26 på ranglisten og har […]

  • Morten Foged Eilerskov Albertslund     Navn: Morten Foged Eilerskov klub: Albertslund Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: jeg startede med at spille i maj 2022. Jeg har haft interessen i mange år efter at have fulgt med på Eurosport i 15 år Hvem er din yndlingsspiller: Mark […]

  • Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker club     Navn:Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker Club Startede sommeren ´19. Interessen begyndte under det vm, hvor Mark Selby vandt sin tredje titel. Yndlingsspiller: The jester from Leicester, Mark Selby Ranglisten: Nuværende 41, højest: 30 Højeste break træning: 32 to gange       //        //     Turnering: 32 Placeringer: […]

  • Anders D. Nygaard Ølstykke Navn Anders D. Nygaard Klub Ølstykke Hvornår startede du med at spille snooker På eget bord fra 2010, i klub fra 2015. Første turnering var DM 2016 Hvorfra kom interessen for sporten Snooker på Eurosport (big surprise!) Hvem er din yndlingsspiller. Ronnie. Han får det til at se så fantastisk let […]