Morten Foged Eilerskov

Albertslund

 

 

Navn:
Morten Foged Eilerskov
klub:
Albertslund
Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten:
jeg startede med at spille i maj 2022. Jeg har haft interessen i mange år efter at have fulgt med på Eurosport i 15 år
Hvem er din yndlingsspiller:
Mark Williams
Hvilken placering har du pt. på rangslisten:
jeg har ikke spillede nogen turnering i år.
Højeste ranglisteplacering:
ikke ret højt. Jeg hr kun deltaget i én turnering.
Højeste break træning (træningskamp):
40
Højeste break turnering:
jeg kan ikke huske det – tror det er omkring 20.
Bedste placering i danske turneringer:
gik videre fra gruppespillet til GP på Frederiksberg.
Bedste placering i internationale turneringer:
ikke relevant desværre 😂
Beskriv din bedste kamp:
Jeg tror, at det var mit 2-0 nederlag til Casper Petersen, hvor jeg ellers spillede en rigtig fin kamp, men bare var oppe mod en bedre spiller. Det var min kun anden kamp nogensinde, og det kom vist bag på både ham og jeg, at jeg kunne spille med mod ham.
Har du en favorit øvelse:
farverne og så ellers øvelser omkring sort spot
Hvad er din yndlingsfilm:
interstellar
Hvad er din yndlingsret:
jeg elsker al mad…

17. juli 2024

Categories: Spiller profil

Share

Related Posts

  • Christian Austin Josephsen Frederiksberg Pool & Snooker Club     Navn: Christian Austin Josephsen klub: Frederiksberg Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: Hvem er din yndlingsspiller: Ronnie O Sullivan Hvilken placering har du pt. på rangslisten: Ligger pt nummer 26 på ranglisten og har […]

  • Per Micki Christensen Copenhagen Pool & Snooker Club     Navn Per Micki Christensen klub Copenhagen Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten 2011, jeg så det på Eurosport og faldt pladask for det Hvem er din yndlingsspiller Ronnie O’Sullivan Hvilken placering har du pt. […]

  • Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker club     Navn:Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker Club Startede sommeren ´19. Interessen begyndte under det vm, hvor Mark Selby vandt sin tredje titel. Yndlingsspiller: The jester from Leicester, Mark Selby Ranglisten: Nuværende 41, højest: 30 Højeste break træning: 32 to gange       //        //     Turnering: 32 Placeringer: […]

  • Anders D. Nygaard Ølstykke Navn Anders D. Nygaard Klub Ølstykke Hvornår startede du med at spille snooker På eget bord fra 2010, i klub fra 2015. Første turnering var DM 2016 Hvorfra kom interessen for sporten Snooker på Eurosport (big surprise!) Hvem er din yndlingsspiller. Ronnie. Han får det til at se så fantastisk let […]