Michael

Copenhagen Pool & Snooker club

Navn:
Michael Ørbech Couriol
klub:
Copenhagen Pool & Snooker Club
Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten:
Prøvede Snooker for første gang i 2010, startede med at spille i 2019. Interessen startede ved at min Farfar viste mig det i Tv.
Hvem er din ynglingsspiller:
Shaun Murphy
Hvilken placering har du pt. på rangslisten:
Ikke rangeret.
Højeste ranglisteplacering:
2
Højeste break træning (træningskamp):
107
Højeste break turnering:
80
Bedste placering i danske turneringer:
2
Bedste placering i internationale turneringer:
Gruppespil
Beskriv din bedste kamp:
Den næste ;-)
Har du en favorit øvelse:
Kamptræning.
Hvad er din ynglings film:
Batman, The Dark Knight.
Hvad er din ynglings ret:
Risengrød

30. november 2023

Categories: Spiller profil

Share

Related Posts

  • Morten Foged Eilerskov Albertslund     Navn: Morten Foged Eilerskov klub: Albertslund Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: jeg startede med at spille i maj 2022. Jeg har haft interessen i mange år efter at have fulgt med på Eurosport i 15 år Hvem er din yndlingsspiller: Mark […]

  • Per Micki Christensen Copenhagen Pool & Snooker Club     Navn Per Micki Christensen klub Copenhagen Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten 2011, jeg så det på Eurosport og faldt pladask for det Hvem er din yndlingsspiller Ronnie O’Sullivan Hvilken placering har du pt. […]

  • Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker club     Navn:Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker Club Startede sommeren ´19. Interessen begyndte under det vm, hvor Mark Selby vandt sin tredje titel. Yndlingsspiller: The jester from Leicester, Mark Selby Ranglisten: Nuværende 41, højest: 30 Højeste break træning: 32 to gange       //        //     Turnering: 32 Placeringer: […]

  • Anders D. Nygaard Ølstykke Navn Anders D. Nygaard Klub Ølstykke Hvornår startede du med at spille snooker På eget bord fra 2010, i klub fra 2015. Første turnering var DM 2016 Hvorfra kom interessen for sporten Snooker på Eurosport (big surprise!) Hvem er din yndlingsspiller. Ronnie. Han får det til at se så fantastisk let […]