Mads Brundbjerg

Copenhagen pool & snooker club

Navn:
Mads Brundbjerg
klub:
Copenhagen pool & snooker club
Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten:
2012, efter at have spillet pool sporadisk i ca.10 år trak det store bord i mig.
Hvem er din yndlingsspiller:
Uha, der er mange!
Hvilken placering har du pt. på rangslisten:
Vistnok 48
Højeste ranglisteplacering:
10
Højeste break træning (træningskamp):
61
Højeste break turnering:
32
Bedste placering i danske turneringer:
9
Beskriv din bedste kamp:
Det kan jeg ikke huske, men elsker at spille med bedre spillere, end jeg selv. Så kan jeg ikke skuffe så meget.
Har du en favorit øvelse:
Nej, plejer bare at lægge farverne op og lægge de røde lidt random.
Hvad er din yndlings film:
Må være Forrest Gump eller Shawshank Redemption.
Hvad er din yndlings ret:
?

17. juli 2024

Categories: Spiller profil

Share

Related Posts

  • Christian Austin Josephsen Frederiksberg Pool & Snooker Club     Navn: Christian Austin Josephsen klub: Frederiksberg Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: Hvem er din yndlingsspiller: Ronnie O Sullivan Hvilken placering har du pt. på rangslisten: Ligger pt nummer 26 på ranglisten og har […]

  • Morten Foged Eilerskov Albertslund     Navn: Morten Foged Eilerskov klub: Albertslund Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: jeg startede med at spille i maj 2022. Jeg har haft interessen i mange år efter at have fulgt med på Eurosport i 15 år Hvem er din yndlingsspiller: Mark […]

  • Per Micki Christensen Copenhagen Pool & Snooker Club     Navn Per Micki Christensen klub Copenhagen Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten 2011, jeg så det på Eurosport og faldt pladask for det Hvem er din yndlingsspiller Ronnie O’Sullivan Hvilken placering har du pt. […]

  • Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker club     Navn:Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker Club Startede sommeren ´19. Interessen begyndte under det vm, hvor Mark Selby vandt sin tredje titel. Yndlingsspiller: The jester from Leicester, Mark Selby Ranglisten: Nuværende 41, højest: 30 Højeste break træning: 32 to gange       //        //     Turnering: 32 Placeringer: […]