Jakob Toft Frandsen

ABK31

Jakob Toft Frandsen, ABK31

Startede 8. december 2012, altid i ABK31
Ranglisteplacering pt omkring 65, ryger snart ud
Højeste placering var vist 41
Højeste lineup er 60 som kom ud af ingenting
Højeste træningsbreak er 37
Højeste turneringsbreak er 31
Bedste placering i DK-turnering: 1/4  DTC Hjørring
Bedste kamp: 1-2 mod Ejler Hame
Yndlingsspiller: Ryan Day
Yndlingsfilm: Frenzy
Yndlingsret: Hjemmestrikket pande med kylling, spidskål, madfløde samt flere grøntsager og krydderier

26. maj 2024

Categories: Spiller profil

Share

Related Posts

  • Christian Austin Josephsen Frederiksberg Pool & Snooker Club     Navn: Christian Austin Josephsen klub: Frederiksberg Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: Hvem er din yndlingsspiller: Ronnie O Sullivan Hvilken placering har du pt. på rangslisten: Ligger pt nummer 26 på ranglisten og har […]

  • Morten Foged Eilerskov Albertslund     Navn: Morten Foged Eilerskov klub: Albertslund Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: jeg startede med at spille i maj 2022. Jeg har haft interessen i mange år efter at have fulgt med på Eurosport i 15 år Hvem er din yndlingsspiller: Mark […]

  • Per Micki Christensen Copenhagen Pool & Snooker Club     Navn Per Micki Christensen klub Copenhagen Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten 2011, jeg så det på Eurosport og faldt pladask for det Hvem er din yndlingsspiller Ronnie O’Sullivan Hvilken placering har du pt. […]

  • Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker club     Navn:Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker Club Startede sommeren ´19. Interessen begyndte under det vm, hvor Mark Selby vandt sin tredje titel. Yndlingsspiller: The jester from Leicester, Mark Selby Ranglisten: Nuværende 41, højest: 30 Højeste break træning: 32 to gange       //        //     Turnering: 32 Placeringer: […]