Duane Goodman

RAA Billardklub

Navn:
Duane Goodman
Klub:
RAA Billardklub

Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten

Er født i England. Min far og jeg havde altid lidt interesse for at se sporten, særligt VM. Jeg elsker det øjeblik spilleren vinder VM efter en lang turnering, man kan mærke atmosfæren og deres følelser. Begyndt først at spille i 2015 cirka og tog sporten først mere alvorlig omkring 2019 hvor jeg begyndte at deltage i turneringerne. Elsker spillet selvom det kan være frustrende at man ikke udvikle sig særlig meget.

Hvem er din yndlingsspiller.
Neil Robertson, meget pænt teknik. Judd Trump og Jack Lisowski.

Hvilken placering har du pt. på rangslisten
63

Højeste ranglisteplacering
Cirka 30. Jeg går ikke meget oppe i rangelisten.

Højeste break træning (træningskamp)
28. 78 Line up

Højeste break turnering
20?

Bedste placering i danske turneringer
Sidst 16 i GP.

Bedste placering i internationale turneringer
N/A

Beskriv din bedste kamp
Har jeg ikke rigtig. Men et par ting jeg huske. Den første turnering jeg deltog i tabte jeg kun 1 kamp i en 5 mands gruppe. Jeg kan huske frames mod Per Micki og Malthe Dahlberg hvor jeg brændte frame ball, men sjovt at komme så tæt på.

Har du en favorit øvelse
Line up selvom det er ikke den bedste trænings øvelse, men det er sjovt at lave en høj serie. Jeg laver mange andre, men Line up er typisk altid på programmet.

Hvad er din yndlingsfilm
Har jeg ikke.

Hvad er din yndlingsret
Sunday Roast. Indisk

26. maj 2024

Categories: Spiller profil

Share

Related Posts

  • Christian Austin Josephsen Frederiksberg Pool & Snooker Club     Navn: Christian Austin Josephsen klub: Frederiksberg Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: Hvem er din yndlingsspiller: Ronnie O Sullivan Hvilken placering har du pt. på rangslisten: Ligger pt nummer 26 på ranglisten og har […]

  • Morten Foged Eilerskov Albertslund     Navn: Morten Foged Eilerskov klub: Albertslund Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: jeg startede med at spille i maj 2022. Jeg har haft interessen i mange år efter at have fulgt med på Eurosport i 15 år Hvem er din yndlingsspiller: Mark […]

  • Per Micki Christensen Copenhagen Pool & Snooker Club     Navn Per Micki Christensen klub Copenhagen Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten 2011, jeg så det på Eurosport og faldt pladask for det Hvem er din yndlingsspiller Ronnie O’Sullivan Hvilken placering har du pt. […]

  • Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker club     Navn:Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker Club Startede sommeren ´19. Interessen begyndte under det vm, hvor Mark Selby vandt sin tredje titel. Yndlingsspiller: The jester from Leicester, Mark Selby Ranglisten: Nuværende 41, højest: 30 Højeste break træning: 32 to gange       //        //     Turnering: 32 Placeringer: […]