Allan Norvark

Allan Norvark

Copenhagen Pool & Snooker club

Navn
Allan Norvark

klub
Copenhagen pool & snooker club

 

Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten

jeg mener det var tilbage i 1993, hvor jeg første gang så spillet på Screensport og måtte prøve det,
problemet var bare at der ikke fandtes snookerborde i DK, så det blev spillet på kegleborde

Hvem er din ynglings spiller.
Stephen Hendry

Hvilken placering har du pt. på rangslisten
6
Højeste ranglisteplacering
1

Højeste break træning (træningskamp)
141

Højeste break turnering
121

Bedste placering i danske turneringer
Dansk mester

Bedste placering i internationale turneringer
9. plads ved EM

Beskriv din bedste kamp
Det må være min kamp til EM i Ungarn, hvor jeg møder sascha Dima, der kæmper sig tilbage til 3-3, hvor jeg potter en
latterlig sort for frame and match. En spiller fortæller mig nogle år efter, at da jeg vandt den kamp, gjorde at han kom videre
fra puljer og endte med at blive europamester.

Har du en favorit øvelse
Lineup – farverydning – breakbuilding

Hvad er din ynglingsfilm
Den er svær, jeg tænker det må være Bladerunner, som er en fantastisk film om bla. eksistentialisme.

Hvad er din ynglingsret
Hmmm, jeg tænker det må være krebinetter med stuvet ærter og gulerødder

21. april 2024

Categories: Spiller profil

Share

Related Posts

  • Christian Austin Josephsen Frederiksberg Pool & Snooker Club     Navn: Christian Austin Josephsen klub: Frederiksberg Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: Hvem er din yndlingsspiller: Ronnie O Sullivan Hvilken placering har du pt. på rangslisten: Ligger pt nummer 26 på ranglisten og har […]

  • Morten Foged Eilerskov Albertslund     Navn: Morten Foged Eilerskov klub: Albertslund Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten: jeg startede med at spille i maj 2022. Jeg har haft interessen i mange år efter at have fulgt med på Eurosport i 15 år Hvem er din yndlingsspiller: Mark […]

  • Per Micki Christensen Copenhagen Pool & Snooker Club     Navn Per Micki Christensen klub Copenhagen Pool & Snooker Club Hvornår startede du med at spille snooker, og hvorfra kom interessen for sporten 2011, jeg så det på Eurosport og faldt pladask for det Hvem er din yndlingsspiller Ronnie O’Sullivan Hvilken placering har du pt. […]

  • Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker club     Navn:Anders Frydenlund Cph. Pool & Snooker Club Startede sommeren ´19. Interessen begyndte under det vm, hvor Mark Selby vandt sin tredje titel. Yndlingsspiller: The jester from Leicester, Mark Selby Ranglisten: Nuværende 41, højest: 30 Højeste break træning: 32 to gange       //        //     Turnering: 32 Placeringer: […]