Turneringer / Coronavirus

På baggrund af seneste tiltag fra regeringen her til aften, hvor der er kommet flere restriktioner og forbud frem til d. 30 marts, så har Snookerudvalget nu besluttet at indstille al turneringsaktivitet indtil videre.

Muligheden for at tilmelde sig de resterende snookerturneringer i denne sæson er derfor fjernet fra NemTilmeld og alle tilmeldingsgebyrer vil blive tilbageført hurtigst muligt til dem, som allerede har tilmeldt sig en turnering.

Når der er kommet mere ro på hele Corona situationen, så vil Snookerudvalget kigge på hvornår de resterende turneringer kan afholdes.

Vi håber på jeres tålmodighed og forståelse.

Grand Prix 2 Odense – Kvalifikation

Grand Prix 2 spilles i Bristol Odense, Stadionvej 50, 5200 Odense V. Indledende runder spilles i weekenden d. 5. – 6. oktober, og finalestadiet spilles i weekenden d. 19. og 20. oktober. De 16 tilmeldte der ligger højest på ranglisten er seedet direkte til finalestadiet, og de resterende spiller om yderligere 16 pladser. Der spilles 4 grupper hvor top 4 er kvalificeret til finalestadiet. Nummer 1 og 2 i hver gruppe er kvalificeret på vindersiden, og nummer 3 og 4 i hver gruppe er kvalificeret på tabersiden. Der spilles bedst af 3 i alle kampe.

Spilleplanen kan ses på CueScore.

Der er sat tidspunkt på alle kampe i spilleplanen. Husk at komme i god tid i tilfælde af at din kamp kan sættes i gang hurtigere. Bemærk at grupperne afvikles på en enkelt dag, så husk at tjekke hvilken dag du skal spille.

Dresscode og andre bestemmelser kan læses i reglementet.

Turneringsleder:
Henrik Skjærup (tlf. 30 31 02 68, henrik.skjaerup@gmail.com)

DTC 1 Aalborg

Danish Tour Championship 1 spilles i ABK31 med 23 deltagere. Formatet er en kompakt turnering som afvikles på to borde på én weekend og med maksimalt 24 spillere. Der spilles i grupper hvor nr. 1. fra hver gruppe går videre til knockout runderne.

Turneringen spilles i weekenden d. 21. og 22. september i ABK31, Vesterbro 125, 9000 Aalborg. Turneringsleder er Bjarke Larsen (tlf. 60 70 98 60).

Spilleplanen kan ses på CueScore.

Der er anført spilletidspunkter på hver kamp. Vi opfordrer alle spillere til at komme i god tid, så vi kan få afviklet turneringen hurtigere i tilfælde af, at nogle kampe bliver hurtigt færdige.

Som altid kan reglement og dresscode findes på http://snooker.dk/reglement.

Link til turneringssiden: http://rangliste.dansksnooker.dk/#/tournaments/99

Grand Prix 1 Frederiksberg – Finalerunden

I weekenden d. 31. august og 1. september blev indledende runde af Grand Prix 1 Frederiksberg afholdt. De 16 der gik videre til finalerunden kan ses til højre.

Finalestadiet spilles d. 14. og 15. september i Copenhagen Pool & Snooker House, Bernhard Bangs Allé 31, 2000 Frederiksberg.

Læs venligst reglement og dresscode på www.snooker.dk/reglement

Der er anført tidspunkt på hver kamp i turneringsplanen. Kom gerne i god tid i tilfælde af at din kamp kan sættes i gang hurtigere.

Spilleplanen kan ses på CueScore.

Lodtrækningen blev live-streamet på youtube. Gense lodtrækningen her

Link til turneringssiden: http://rangliste.dansksnooker.dk/#/tournaments/98

Turneringsleder:
Allan Bruun (tlf. 29672247, Allan-bruun@hotmail.com)

Grand Prix 1 – Frederiksberg – Kvalifikation

De 16 seedede til GP 1

Grand Prix 1 spilles i Copenhagen Pool & Snooker House, Bernhard Bangs Allé 31, 2000 Frederiksberg. Indledende runder spilles i weekenden d. 31. august og 1. september, og finalestadiet spilles i weekenden d. 14. og 15. september. De 16 tilmeldte der ligger højest på ranglisten er seedet direkte til finalestadiet, og de resterende spiller om yderligere 16 pladser. Der spilles 8 grupper hvor top 2 er kvalificeret til finalestadiet. Nummer 1 i hver gruppe er kvalificeret på vindersiden, og nummer 2 i hver gruppe er kvalificeret på tabersiden. Der spilles bedst af 3 i alle kampe.

Spilleplanen kan ses på CueScore.

Der er sat tidspunkt på alle kampe i spilleplanen. Husk at komme i god tid i tilfælde af at din kamp kan sættes i gang hurtigere. Bemærk at grupperne afvikles på en enkelt dag, så husk at tjekke hvilken dag du skal spille. Lørdag spiller gruppe B, C, D og E. Søndag spiller gruppe A, F, G og H.

Dresscode og andre bestemmelser kan læses i reglementet.

Turneringsleder:
Allan Bruun (tlf. 29 67 22 47, Allan-bruun@hotmail.com)

DATOPLAN OG ÆNDRINGER TIL SÆSON 2019/2020

Datoplanen for næste sæson er nu klar og kan findes her.

Der vil komme en række ændringer til kommende sæson, herunder særligt:

1) DTC-turneringerne: DTC-turneringer bliver fremover afviklet som gruppespil med almindelig seedning. Som konsekvens af dette bliver deltagerantallet sat ned fra 32 til 24 (ved DTC i Copenhagen Pool & Snooker House kan der dog være 32 deltagere). DTC-ranglisten udgår. DTC Grand Final udgår også, men bliver erstattet af Grand Final, som er en turnering for top-16 på den ordinære rangliste.

2) Grand Prix: Der vil fremover altid blive afviklet kvalifikation ved Grand Prix-turneringer, såfremt deltagerantallet overstiger 24. Afhængigt af antal deltagere vil henholdsvis 8 eller 16 spillere gå videre fra kvalifikationen.

3) High Break-listen: Ændres fra at tælle breaks over 40 til at tælle breaks over 30.

4) Rengøring af baller og borde: Fra næste sæson har den tabende spiller ansvaret for, at bordet bliver rengjort til den næste kamp, og vinderen af kampen har ansvaret for, at ballerne bliver pudset.

5) Mødetidspunkt: mødetidspunktet for spillere ændres fra at være ved kampstart til at være 15. minutter før kampstart. Det betyder, at hvis man skal spille sin første kamp kl. 10:00, skal man senest møde kl. 09:45. Der vil være 5 minutters opvarmning før hver kamp, uagtet om der er tale om enkeltknockout eller gruppespil, og opvarmningen starter, 15. minutter før en kamp begynder. Er man ikke mødt senest 15. minutter før kampstart, mister man retten til opvarmning. Er man ikke mødt ved kampstart, taber man en frame. Er man ikke mødt senest 15. minutter efter kampstart, taber man kampen.

6) Fejl og miss-reglen: Der indføres en regel om, at der ALTID dømmes fejl og miss, såfremt der ikke er dommer på kampen, og spillerne ikke har tilkaldt en uvildig tredjepart til at agere som dommer. Det betyder, at mindst en af spillerne, FØR stødet udføres, skal tilkalde en tredjepart til at agere som dommer i situationen. Er der ikke tilkaldt en tredjepart, vil der altid dømmes fejl og miss.

7) Udtagelsesranglisten: Som tidligere annonceret træder udtagelsesranglisten i kraft fra den kommende sæson. Det betyder, at udtagelse ikke længere sker via den ordinære rangliste, men via Udtagelsesranglisten, som tæller alle kvartfinalepladser og frem i Grand Prix’er, Grand Final og DM. Udtagelsesranglisten vil blive offentliggjort i løbet af de næste par uger. 8) Nordic Snooker Championship: Danmark er vært ved Nordic Snooker Championship 2020, som afvikles onsdag-lørdag i uge 3. Snookerudvalget håber på, at der er en masse frivillige, som har lyst til at bidrage til, at vi får afviklet et fantastisk mesterskab. Der skal især bruges dommere.

Vi ser frem til at se jer alle i den kommende sæson.