Grand Prix 2 Odense – Kvalifikation

Grand Prix 2 spilles i Bristol Odense, Stadionvej 50, 5200 Odense V. Indledende runder spilles i weekenden d. 5. – 6. oktober, og finalestadiet spilles i weekenden d. 19. og 20. oktober. De 16 tilmeldte der ligger højest på ranglisten er seedet direkte til finalestadiet, og de resterende spiller om yderligere 16 pladser. Der spilles 4 grupper hvor top 4 er kvalificeret til finalestadiet. Nummer 1 og 2 i hver gruppe er kvalificeret på vindersiden, og nummer 3 og 4 i hver gruppe er kvalificeret på tabersiden. Der spilles bedst af 3 i alle kampe.

Spilleplanen kan ses på CueScore.

Der er sat tidspunkt på alle kampe i spilleplanen. Husk at komme i god tid i tilfælde af at din kamp kan sættes i gang hurtigere. Bemærk at grupperne afvikles på en enkelt dag, så husk at tjekke hvilken dag du skal spille.

Dresscode og andre bestemmelser kan læses i reglementet.

Turneringsleder:
Henrik Skjærup (tlf. 30 31 02 68, henrik.skjaerup@gmail.com)