DTC 1 – Ølstykke

Sæsonens første Danish Tour Championship spilles i Ølstykke BK med 31 deltagere. Kort fortalt er formatet en kompakt turnering som afvikles på to borde på en enkelt weekend. Der kan maksimalt deltage 32 spillere, og der spilles bedst af 3 i alle kampene i et enkelt knock out skema. Alle tilmeldte bliver placeret i turneringen ved lodtrækning.

Turneringen starter lørdag d. 29. september og afsluttes søndag d. 30. september i Ølstykke BK, Skelbækvej 8, 3650 Ølstykke.

Turneringsleder er Flemming Bak Olsen (tlf. 41 28 47 26, nlbtryk@nlbtryk.dk).

Der er anført spilletidspunkter på hver kamp. Bemærk at vi starter kl. 09:00 begge dage. Vi opfordrer spillerne til at komme i god tid, så vi kan få afviklet turneringen hurtigere i tilfælde af, at nogle kampe bliver hurtigt færdige.

Som altid kan reglement og dresscode findes på http://snooker.dk/reglement.

Link til turneringssiden: http://rangliste.dansksnooker.dk/#/tournaments/83


Updates every minute – View full tournament