Daniel Ingmer Jallov

Daniel Ingmer Jallov

Navn: Daniel Ingmer Jallov
Klub: Frederiksberg BK
Profilbillede
Fødselsår: 1990
Startet år: 2008

Kø: Håndlavet O’min Classic kø med ahornskaft og ibenholtbund
Træning om ugen, timer: 5 – 15
Bedste træningsdisciplin: Lineup!
Højeste serie turnering: 60
Højeste serie træning: 66 i frame, 131 i lineup

Bedste resultat, beskrivelse: Min bedste placering i en ranglisteturnering er en semifinale i Pot Black Århus. Derudover har jeg været i en del kvartfinaler, blandt andet to gange i DM kvartfinalen.
Bedste kamp, beskrivelse: Min sidste kamp ved hold-EM i Bulgarien hvor jeg mødte en ukrainer. Det var en meget tæt kamp, og ved stillingen 2 – 2 (bedst af 5) blev kampen afbrudt da de næste kampe skulle sættes i gang. Så vi måtte vente nogle timer på at spille den afgørende frame. Da vi kom tilbage var vi stadig meget lige, og vi skulle helt ud på sidste sorte for at få det afgjort. Efter et par stød frem og tilbage efterlod han mig et langpot hvor sort lå ret tæt i banden. Jeg gik på den og pottede den og vandt kampen.
Favoritspiller: Ronnie O’Sullivan

Andre hobbier: Jeg elsker at programmere og lave computerspil!
Yndlingsmusik: Det meste Heavy Metal, især svenske bands som In Flames og Soilwork
Yndlingsfilm: Monty Python