Rune Kampe klar til 3. runde af PTC Gdynia

Rune Kampe er oven på sin seneste turneringssejr i Tyskland taget videre til Polen for at deltage i den professionelle turnering PTC Gdynia Open 2015. Her har han i dag vundet sin første kamp mod Maciej Maciejewski med 4 – 0 og har i anden runde fået en walkover mod Tony Silvan. Dermed er Rune klar til tredje og sidste runde før hovedturneringen, hvor han møder vinderen af Brian Cini og Kamil Zubrzycki. Kampen spilles torsdag d. 26. februar kl. 17:30. Vinder Rune denne kamp, skal han spille mod Ricky Walden, som pt. ligger nummer 7 på verdensranglisten.

Resultaterne fra turneringen kan ses her http://livescores.worldsnookerdata.com/SessionList/Tournament/13795

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *