DM turneringsplan

Læs venligst Information længere nede. Indledende puljespil afvikles torsdag d.17. og fredag d. 18. april, mens finalerunden og kvinder og U21 afvikles lørdag d. 19. og søndag d. 20. april.

dm_indledende

Klik for større (PDF)

 

dm_finale

Klik for større (PDF)

Information

Der spilles 8-mands puljer og alle puljekampe afvikles over to frames. Der gives et point per vundet frame.

Hver gruppe afvikles over to sessions. Spillerne har pligt til at være klar til at spille, i de tidsrum der er afsat til afvikling af deres grupper. Kampene vil blive sat i gang af en turneringsleder iht. turneringsplanen, på første ledige bord.

Der er afsat 5 minutters opvarmning per spiller inden spillerens første kamp i hver session.

De bedste 4 spillere fra hver pulje går videre til finalerunden.

Puljerne afgøres ud fra følgende parametre;

  1. 1. Antal point (frames vundet)

Spilleren med det højeste antal point efter syv spillede runder bliver placeret som nummer et, spilleren med næst flest point som nummer to, og så fremdeles

  1. 2. Antal kampe vundet

Ved pointlighed blandt to eller flere spillere, placeres spilleren med flest antal vundne kampe højest

  1. 3. Indbyrdes opgør

Hvis to eller flere spillere har lige mange point og lige mange vundne kampe efter syv spillede runder bliver spilleren med flest point i indbyrdes opgør placeret højest

  1. 4. Højeste break

Såfremt der stadig måtte være lighed mellem to eller flere spillere, vil spilleren med det højeste break i alle puljekampe blive placeret højest

Hvis to eller flere spillere er lige på alle ovenstående parametre og placeringen er afgørende for hvilken spiller der går videre til finalerunden, spilles der et-frames shoot-outs, spillerne imellem, til at bestemme placeringen.

Der seedes til finalerunden ud fra følgende parametre;

  1. 1. Placering i puljen
  2. 2. Antal point / kamp

  3. 3. Antal vundne kampe /antal kampe

  4. 4. Højeste break
  5. 5. Ranglisteplacering

Den bedste 1’er i de fire puljer seedes som nummer 1 og den dårligste 1’er seedes 4

Den bedste 2’er i de fire puljer seedes som nummer 5 og den dårligste 2’er seedes 8

Den bedste 3’er i de fire puljer møder 8. seed og den dårligste møder 5. seed

Den bedste 4’er i de fire puljer møder 4. seed og den dårligste møder 1. seed

Efter hvert opgør skal der udfyldes en kampseddel, som indeholder resultat af kampen og højeste breaks. Kampsedlen skal underskrives af begge spillere og afleveres til en af turneringslederne. Oplysningerne fra kampsedlen er gældende når denne er underskrevet af begge spillere og afleveret til en turneringsleder. Det er spillernes eget ansvar at sedlerne er udfyldt korrekt før de afleveres.

Reglement og dresscode kan findes her.

Der er IKKE mulighed for at overnatte i klubbens lokaler pga. manglende bevilling. Overnatning er muligt i Albertslund billard klub.

Der er, af DDBU, afsat kr. 150 til hver spiller, som kan benyttes på mad og drikke i baren under turneringen. Det er ikke tilladt at nyde medbragt mad og drikke i klubben. Det vil være muligt at købe mad (også morgenmad) og drikke i baren.